Laser Magic

Instruction Room & Loading Room

In onze loading room krijgt iedereen een uitgebreide uitleg over de te hanteren regels en het verloop van het spel. Nadien helpt een laseroperator de pakken aan te doen en nog eventuele vragen te beantwoorden. Hierna kan het spel beginnen!

Shooting with the dinosaurs - ‘Dino Arena'

Waan je in een echte jungle waar de dinosaurussen rondom je staan en je je kan verstoppen achter rotsen en grotten. Via loopbruggen geraak je aan de overkant om jouw tegenstanders uit te schakelen.

Acting like a prisoner - ‘Prison Arena'

Zijn dino’s niets voor jou dan kan onze Prison arena je zeker wel bekoren! Ga samen met je team op zoek naar de andere gevangenen. Verstop je in verscheidene cellen zodat tegenstanders je niet kunnen vinden.

1 big Arena

Dino Arena & Prison Arena = 1 Grote Arena

Verbonden door een metrotunnel

Minimum 25 personen

Enkel mogelijk mits vermelding bij reservatie en tijdens de blauwe zone van onze openingsuren.

The Bar

Gezellig even pauzeren tussen de games, dit kan perfect in onze ruimte voorzien bij de bar! Tijdens de pauzes kan er gebruik gemaakt worden van onze arcadegames zoals: airhockeytafels, kickertafels, basketballgames, punchball, …

Speel je zelf liever niet mee zet je dan gezellig neer in onze loungezetels en nuttig een drankje en hapje. Je kan het spel van vrienden, familie, … volgen via live beelden en live scores.

Terras

Kom ons bij mooi en zonnig weer zeker een bezoekje brengen en maak gebruik van ons terras. Kinderen kunnen zich uitleven op ons springkasteel. Ons terras is vrij toegankelijk, dit ook voor niet spelers.

Parking

Met de wagen? Onze gratis parking heeft maar liefst 100 staanplaatsen zodat we alle klanten comfortabel kunnen ontvangen.

Minigolf

Wegens groot succes van onze Dino- Arena stellen wij graag onze 12 hole minigolf voor. De golf is een echte belevenis voor jong en oud.